FULLBACK

FULLBACK

More Views

FULLBACK

Quick Overview

Noul Fiat Fullback pune la dispoziția clienților patru variante constructive (Cabină Simplă, Cabină Dublă, Cabină Extinsă și Autoșasiu) și trei versiuni de echipare. Noul Fiat Fullback are o capacitate de încarcare de 1.100 kg și poate remorca peste 3.000 kg. Consultati acum lista de preturi 2016 !

Disponibilitate În stoc furnizor

Detalii

Cod: FULLBACK

Din aceeasi categorie

Ducato Furgon
Ducato Furgon
Fiat Ducato Furgon este o utilitara generoasa cu volum incepand de la 8 pana la 17 m ³ disponibila la Fiat Romania. Sunt disponibile 2 modele de dube Fiat, Ducato si Ducato Maxi cu suspensie intarita si roti de 15'' sau 16". Sarcina utilă este până la 1655 kg. Vezi prețurile reduse din 2016 numai prin Kampur Motors. Preturile sunt negociabile!
Ducato Cabinato
Ducato Cabinato
Fiat Ducato Cabinato ofera functionalitate, capacitate si confort prin cele doua versiuni Fiat Ducato si Fiat Ducato Maxi. Dispune de 2 tipuri de cabina, simpla si dubla cu o sarcina utila de la 1355 la 1590 kg. Utilitara Ducato Furgone beneficiaza de preturi promotionale prin dealer autorizat in Brasov - Romania.
Ducato Persoane
Ducato Persoane
Cu noul Fiat Ducato Persoane călătoriti confortabil intr-un interior elegant, ce poate oferi servicii de prima clasa pentru pasageri. Disponibil în versiunile 8/9 locuri cu un volum de încărcare de 1,6 până la 2,5 m³. Scaune individuale cu spatar reglabil, cotiera si centura in 3 puncte. Intră să vezi prețurile speciale oferite de Kampur Motors!
Doblo Cargo
Doblo Cargo
Kampur Motors, Dealer autorizat Fiat va propune Noul Doblo Cargo cu o lungime interioara pana la 2,17metri, distanta intre pasajele rotilor din spate de 1,23 metri, volume de la 3,4 la 5 metri cubi, sarcina utila de la 855 la 960 kilograme, consumul combinat de combustibil de 5 litri/100km pentru motorizarea 1.3 Multijet II Euro 5.
Doblo Work Up
Doblo Work Up
Fiat Doblo Work Up este numai bun pentru transportul in oras la un preț competitiv, bena are 2.3 m lungime, 1,82 m latime si 4,2 metri pătrați de suprafață pentru transportul până la 3 Euro paleti. Cumpără acum de la la Kampur Motors vehicule comerciale și beneficiezi de discount plus livrare în toată România.